/ Eten & Drinken
Volg ons op Facebook. Volg ons op Twitter.
Recente Tweets

Eten & Drinken

Café’s en restaurants in Alkmaar
De vele gezellige cafeetjes en restaurants in Alkmaar zijn zeer de moeite waard. Een drankje na het werk, een etentje met vrienden of familie of gewoon lekker op stap op zaterdagavond. Eten in Alkmaar is een feestje!

Café’s en restaurants in Alkmaar: Waagplein
Rondom het Waagplein, vooral bekend van de Kaasmarkt, zijn veel gezellige kroegjes en restaurants gevestigd. Genieten van het zonnetje onder het genot van een wijntje? Gedurende de zomer wordt een groot deel van het Waagplein omgetoverd tot een terras.

Café’s en restaurants in Alkmaar: Platte Stenenbrug en Visbanken
In de omgeving van de Platte Stenenbrug bevinden zich vooral veel cafeetjes. Volop mogelijkheden om lekker een biertje te drinken met je vrienden. Ook hier organiseren de horecaondernemers diverse activiteiten zoals een avondje uit met live muziek.

Café’s en restaurants in Alkmaar: Ritsevoort en Koorstraat
In deze bekende Alkmaarse straten zitten veel leuke winkels. Na het winkelen kun je voor een lekkere kop koffie of een saté’tje terecht in de horecagelegenheden die in deze straat gevestigd zijn. Deze straten zijn overigens heel goed bereikbaar door de dichtbij gelegen Singelparkeergarage.

High Tea in Alkmaar
Naast het zien van de Kaasmarkt en het winkelen moet er ook even tijd worden genomen om te ontspannen. Hoe kun je dit beter doen dan met een heerlijke High Tea? Op de website van High Tea Alkmaar vind je de leukste High Tea's van Alkmaar en kun je direct eenvoudig reserveren!

Een uitgebreid overzicht van alle horeca in Alkmaar vind je hier.
 

Route en parkeren
Evenementen in Alkmaar
The 'bdCalendar' module could not be found
Nieuwsbrief inschrijven