/ Over Alkmaar Marketing
Volg ons op Facebook. Volg ons op Twitter.
Recente Tweets

Alkmaar Marketing

Alkmaar Marketing (voorheen Stichting Promotie Alkmaar), opgericht in 2002 door gemeente en ondernemers, is een strategische marketingorganisatie die verantwoordelijk is voor de stadspromotie van Alkmaar. De stichting heeft drie taken:

Promotie en marketing
In Alkmaar worden tal van evenementen en activiteiten georganiseerd. Alkmaar Marketing promoot deze strategisch op verschillende manieren; met het magazine Alkmaar Prachtstad, de portal www.alkmaarprachtstad.nl, digitale nieuwsbrieven, digitale borden, de evenementenkalender, advertenties, Facebook en Twitter. Alkmaar Marketing kan je evenement of onderneming op verschillende manieren promoten. Download hier onze map met promotiemiddelen (PDF) of bel (072) 511 22 54.

Evenementendesk
De Evenementendesk informeert en adviseert organisatoren van evenementen strategisch over vergunningverlening, facilitaire zaken, pr, promotie en subsidie-en sponsormogelijkheden. Ook kan de desk organisatoren met elkaar in contact brengen en zorgen voor een betere afstemming en clustering van evenementen.

AlkmaarPas
In opdracht van de Gemeente Alkmaar heeft de stichting in 2008 een stadspas, de AlkmaarPas, geïntroduceerd. Met deze pas kun je gratis of met korting winkelen en deelnemen aan tal van leuke activiteiten. Minima die tot 120% van het sociaal minimum verdienen, krijgen de pas gratis. Anderen kunnen de pas voor € 11,- kopen bij de VVV Alkmaar en de Alkmaarse bibliotheken. De pas is ook online te bestellen via www.alkmaarmarketingshop.nl.


Route en parkeren
Nieuwsbrief inschrijven