/ Wonen, Werken, Leven
Volg ons op Facebook. Volg ons op Twitter.
Wonen, Werken, Leven
Recente Tweets

Wonen

Vanuit heel Nederland komen mensen naar Alkmaar om te winkelen en van al het moois te genieten dat de Kaasstad te bieden heeft. Maar wat is er mooier dan wonen temidden van al die gezelligheid en voorzieningen?

In dit deel van www.alkmaarprachtstad.nl vind je meer informatie over wonen in Alkmaar en alles wat daar mee te maken heeft. Kijk in het menu links voor de verschillende onderwerpen.

Woningmarktanalyse
Ook is er een woningmarktanalyse beschikbaar die door Leygraaf Makelaars is opgesteld. Klik hier om deze woningmarktanalyse van Alkmaar te downloaden.

Route en parkeren
Nieuwsbrief inschrijven

Dagje naar alkmaar

Een dagje uit in Alkmaar, dat betekent genieten van vele grote en kleine winkels, sfeervolle grachtjes en prachtige monumenten. De wereldberoemde Kaasmarkt vindt plaats op vrijdag.

AlkmaarPas
Tijdens een dagje of weekendje Alkmaar is de AlkmaarPas onmisbaar! Met deze kortingspas kun je terecht bij vele Alkmaarse winkels en restaurants in Alkmaar. Ook musea in Alkmaar zijn met de pas gratis of met korting te bezoeken.

Meer informatie over een dagje naar Alkmaar en een filmpje.

 

AlkmaarPas

De AlkmaarPas is een pas waarmee je in Alkmaar allemaal leuke dingen kunt doen. Zo krijg je korting bij verschillende winkels in Alkmaar en zijn er tal van culturele instellingen die je gratis of met korting kunt bezoeken. Ook worden er elke maand activiteiten voor AlkmaarPas-houders georganiseerd. Van al deze voordelen kun je gebruik maken als je een AlkmaarPas hebt.Klik hier voor meer informatie over de AlkmaarPas.